Pozvánka na Godzone Tour 2023

Už delší dobu nejsem mladý, ale i tak si dovoluji pozornosti mladých doporučit letošní Godzone Tour. 

 

Co je to Godzone Tour?

Godzone tour se zaměřuje na mladé. Je spojením originálního hudebně-tanečního programu, jedinečných příběhů lidí, inovativní video produkce a divadelní show, které se uskuteční v šesti městech Slovenska i České republiky. Je akcí „Nové evangelizace“, která se snaží šířit víru v Ježíše Krista a pomoci lidem docenit to, kdo je Ježíš, co udělal a co stále dělá. Během večerního programu na stadionech a ve sportovních halách vystoupí různí umělci i známá křesťanská uskupení. Vstup na akci je zdarma.

Více informací na https://tour.godzone.sk a také doporučujeme shlédnout YouTube kanál https://www.youtube.com/@GodzoneProjekt 

 

Kam vyrazit?

Kromě čtyř slovenských měst letošní Godzone Tour zavítá taktéž do dvou moravských měst: Zlína a Brna.

Ve Zlíně bude tento večer ve sportovní hale Datart 25. října.

Do Brna 26. října pojedou i speciální autobusy z různých měst, mimo jiné také ze Žďáru nad Sázavou. Předpokládaný odjezd "žďárského" autobusu je v 15:30 hod. z Nového Veselí, 15:45 hod. ze Žďáru nad Sázavou a 16:00 hod. z Nového Města na Moravě.

Začátek programu je v 18:00 na Výstavišti v Brně. Návrat v nočních hodinách. V 21:00 končí program, tedy okolo 23h návrat opět na místa nástupu.
Trasa autobusu je předběžná, uvidí se podle zájmu (kdyby se sešlo víc zájemců z Nížkova, třeba by autobus zajel i sem... :-).
Cena autobusu je 100 Kč. 

Na autobus je třeba se přihlásit na shora uvedených stránkách https://tour.godzone.sk

Máte-li čas, nebojte se a jeďte :-)